728 x 90

Ineos Grenadier е вече официално и в България с 3.0-литров бензинов и дизелов двигател от BMW

В рамките на два дни – на 30 и 31 май, Силвър Стар и INEOS Automotive представиха INEOS Grenadier на българската публика. Всички фенове на офроуда имаха възможност лично да изпитат емоцията от автомобила при това на много предизвикателен терен в близост до концептуалния магазин на Силвър Стар в София Ринг Мол. Събитието е част

В рамките на два дни – на 30 и 31 май, Силвър Стар и INEOS Automotive представиха INEOS Grenadier на българската публика. Всички фенове на офроуда имаха възможност лично да изпитат емоцията от автомобила при това на много предизвикателен терен в близост до концептуалния магазин на Силвър Стар в София Ринг Мол.

Събитието е част от 2B Tour на INEOS Grenadier в цяла Европа, а потенциалните клиенти имаха възможност да разгледат автомобила от всеки ъгъл, да го тестват офроуд като навигатор заедно с обучен инструктор, както и да разговаряте с екипа от INEOS Automotive.

Всички ентусиасти, които искат да притежават безкомпромисен офроуд автомобил, ще могат скоро да конфигурират своя INEOS Grenadier във всички дилърства на Силвър Стар в България. Следпродажбеното обслужване на най-новия 4Х4 автомобил, създаден от нулата, също ще се извършва в сервизите на Силвър Стар в цялата страна.

При представянето си на пазара INEOS Grenadier се предлага в три конфигурации – 2-месен и 5-местен Utility Wagon и 5-местен Station Wagon.

Вариантът Utility Wagon е сертифициран като търговско превозно средство, готов да бъде конфигуриран за точните нужди на клиентите. Създаден е за тези, които имат нужда от работен автомобил, без ненужни допълнения, но все пак с комфорт, изисканост и стандартни функции, които днешните шофьори очакват. Двуместната версия има плосък под, който може да поеме стандартен европалет (1200 мм x 800 мм), докато петместният вариант осигурява оптималния баланс между полезен товар и превоз на пътници.

Station Wagon е петместно пътническо превозно средство, което се предлага в една от двете специални версии Belstaff. В сравнение с петместния Utility Wagon, акцентът е поставен върху комфорта, отколкото върху товарното пространство, с повече място за коленете за пътниците на втория ред.

Прочети още:
Новият Mercedes T-Class e вече в България 3 месеца след световната си премиера

INEOS Grenadier е оборудван с 3-литров BMW бензинов или дизелов двигател. Дизеловата версия е с мощност 249 к. с. и максимален въртящ момент от 550 Нм, а бензиновия двигател е с мощност 286 к. с. и максимален въртящ момент 450 Нм. Със солидна предна и задна ос, постоянно задвижване на четирите колела, двускоростна раздатъчна кутия, отлична дълбочина на газене от 800 мм и висок просвет от 264 мм, INEOS Grenadier е безкомпромисен офроудър, който ще служи вярно на своите собственици.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *