728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Hyundai Kona N дебютира скоро като най-спортния кросоувър на марката

Изцяло новият Kona N ще се предлага със специално калибрирана N скоростна кутия с двоен съединител с 8 предавки, известна като N DCT.

Hyundai потвърди, че следващият член от спортната гама N ще бъде изцяло новият Kona N. Kona, доказал се модел в световен мащаб като играч с висока популярност заради своята индивидуалност, сега отваря нова страница. Моделът ще бъде първият SUV за Hyundai преминал през поделението N.

„Радваме се да разширим рецептата за успех, която разработихме с i30 N и представения през 2020 г. Hyundai i20 N до един от най-популярните ни джипове на пазара днес: Kоna“, коментира Андреас-Кристоф Хофман, заместник Президент по маркетинг в Hyundai Motor Europe. „Добавянето на Kona към семейството N ще изведе нашето моторспорт поделение на следващото ниво.“

Изцяло новият Kona N ще се предлага със специално калибрирана N скоростна кутия с двоен съединител с 8 предавки, известна като N DCT. В комбинация със своя 2.0 T-GDI бензинов двигател, моделът със сигурност ще предостави мощно и пъргаво шофиране.

Както при другите модели N, изцяло новият Kona N ще бъде оборудван с разнообразие от спортни доработки като Launch Control, спортно окачване и легендарната N изпускателна система.

„Изцяло новата Kona N е първият горещ SUV на Hyundai N“, добавя Тил Вартенберг, вицепрезидент и ръководител на подразделението за управление на марките N и Motorsport в Hyundai Motor Company. „Като горещ SUV, той ще има безкомпромисно пътно поведение, гарантиращо първокласно удоволствие от шофирането, както всеки един друг представител на N. N-тусиастите ще се радват да вземат тази кола навсякъде: от пътя до пистата.“

Спорното поделение N на Hyundai планира да разшири своята гама през 2021 г. Особено с разнообразни сегменти в своята гама, като i20 N и предстоящата Kona N, марката N има за цел да предостави автомобили, които генерират емоции и висок пулс.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *