728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Хамилтън може да получи нов мотор в Турция

Световният шампион Люис Хамилтън може да получи нова задвижваща система за Гран при на Турция и наказанието за това да го прати в дъното на стартовата решетка. Шефът на Mercedes Тото Волф обясни пред Sky Sports, че в тима обмислят възможността за това решение в предстоящия уикенд. В Русия Макс Верстапен получи нова задвижваща система,

Световният шампион Люис Хамилтън може да получи нова задвижваща система за Гран при на Турция и наказанието за това да го прати в дъното на стартовата решетка. Шефът на Mercedes Тото Волф обясни пред Sky Sports, че в тима обмислят възможността за това решение в предстоящия уикенд.

В Русия Макс Верстапен получи нова задвижваща система, стартира последен, но успя да завърши втори.

„Възможно е да се случи това – отговори Волф на въпроса дали Хамилтън ще получи нова задвижваща система. – Но все още не сме взели решение кога и как точно да стане тази смяна.

„Не искаме отпадания заради проблеми с надеждността – допълни Тото. – Можем да приемем, че ситуацията в шампионата се мени постоянно в полза на единия или другия пилот, да приемем второ или трето място на финала, краят на сезона е още далеч, но ако не завършвате състезания…

„В момента оценяваме надеждността и отделни параметри от представянето на двигателя, за да се убедим, че той е достатъчно надежден.”

Източник: Autosport.bg

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *