728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

БГ пазар: Продават Ford Thunderbird V8 от 1977 г. за 15 000 лева

ОБНОВЛЕНИЕ: Цената на автомобила е в долари, не в лева – 15 000 долара. Родната автомобилна сцена има отявлен интерес към автомобилите от миналото. Това важи както за коли от бившия социалистически блок, така и за западни машини, били те от Европа или САЩ. Именно затова сме сигурни, че машината от снимките тук ще намери

ОБНОВЛЕНИЕ: Цената на автомобила е в долари, не в лева – 15 000 долара.

Родната автомобилна сцена има отявлен интерес към автомобилите от миналото. Това важи както за коли от бившия социалистически блок, така и за западни машини, били те от Европа или САЩ. Именно затова сме сигурни, че машината от снимките тук ще намери лесно своя нов собственик.

Става въпрос за оригинален Ford Thunderbird от 1977 година с пробег от около 60 000 мили. Както можете да видите от снимките, купето е в чудесно състояние и се нуждае от много малко грижи, за да се сдобие с външен и вътрешен вид като за изложение.

В обявата, публикувана във Facebook Marketplace, собственикът казва, че всичко по машината работи и е в перфектно състояние. Това включва „перфектна работа на мотор и скорости,“ което определено е добра новина.

Няма как да не отбележим и оборудването на този Thunderbird. Както е известно, американските коли още от преди десетилетия са екипирани с екстри, които едва наскоро започнахме да приемаме за даденост на европейския пазар. В този случай екстрите включват климатик, електрически стъкла, електрически седалки, круиз контрол и други.

Прочети още:
БГ пазар: Mercedes Actros с ремарке бартер за спортна кола

Двигателят е 6.6-литров атмосферен V8. Повече за това поколение Thunderbird можете да научите тук, а на този линк можете да видите обявата за конкретната кола, която се намира в Пловдив.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget