728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Новият Ford Kuga Hybrid изминава до 1000 км. с един резервоар

Kuga Hybrid е и първата версия при новия Ford SUV, която, опционално, комбинира електрифициран задвижващ механизъм с усъвършенстваната технология за интелигентно задвижване на всички колела.

Ford допълнително разшири гамата на електрифицирания, изцяло нов SUV и представи версията Kuga Hybrid – способен да достави 1000 км комбиниран пробег на бензин-електричество и само на електричество между зарежданията с гориво.

Батерията на Kuga Hybrid e 1,1 кВтч и се зарежда автоматично, както от 2.5-литровия бензинов двигател, работещ по цикъла на Аткинсън, така и чрез регенеративно зареждане при движение или спиране. Съхранената енергия захранва електрически мотор, за да подобри производителността.

Kuga Hybrid е и първата версия при новия Ford SUV, която, опционално, комбинира електрифициран задвижващ механизъм с усъвършенстваната технология за интелигентно задвижване на всички колела. Вариантите, както с предно задвижване, така и с интелигентно задвижване на всички колела, подобряват удоволствието от управлението на силовия агрегат със 190 к.с.

Прочети още:
Hyundai загатна за интериора на новия Ioniq 5

Производството на новия Kuga Hybrid, един от 17-те електрифицирани автомобила на Ford, които ще бъдат представени за клиентите в Европа преди края на следващата година, стартира сега в завода на компанията във Валенсия, Испания.

Усъвършенстваните литиево-йонни батерии на Kuga Hybrid също се сглобяват в завода във Валенсия. Съвършено новата, модерна инсталация за тях е инвестиция в размер на 24 милиона евро, в подкрепа стратегията на Ford за електрификация в Европа.

Kuga Hybrid допълва най-електрифицираната гама, предлагана някога от Ford в един единствен модел, присъединявайки се към вариантите Plug-In Hybrid и 48-волтовите меки хибридни версии EcoBlue Hybrid, заедно с традиционните конвенционални бензинови и дизелови двигатели.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget