728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Илон Мъск колонизира Марс със Cybertruck в БГ игра, одобрена от самия него

юбомир Владимиров работи по игра, в която Мъск колонизира Марс, и дори се обърна директно към най-богатия човек на света чрез Twitter.

Компютърна игра, разработвана в момента от български програмист, получи (в известна степен) одобрението лично на Илон Мъск. Любомир Владимиров работи по играта, в която Мъск колонизира Марс, и дори се обърна директно към най-богатия човек на света чрез Twitter.

Владимиров решава да пише в продължение на една година всеки ден до Мъск, докато получи положителен или отрицателен отговор от него. Както Entrepreneur.com съобщава, отнема му цели 154 съобщения, за да привлече вниманието на Мъск.

„Скъпи Илон. Аз съм разработчик на игри и в момента се занимавам с игра, в която ти и Space X колонизирате Марс. Ако и ти смяташ, че това е добра идея, просто ми позволи да ползвам името и логото на компанията. Ще публикувам това съобщение в продължение на 1 година, или докато не получа „да“ или „не“ от теб.“

В крайна сметка, неочакваното се случва – Мъск отговаря в социалната мрежа на Владимиров. Макар и не много охотно, той разрешава използването на логото на фирмата му и нейното име.

Прочети още:
Продават рядко Porsche бивша собственост на Марадона

„Можете да откраднете името и логото, вероятно няма да ви съдим“, казва Мъск в Twitter. Разработчикът пък споделя, че планира да дари голяма част от печалбите на играта на компанията Space X.

„Искам да дам 80% от печалбата от играта на Space X. По този начин играта не само ще служи на важната цел да забавлява хората и да събуди интереса им към Марс, но също така ще помогне на Илон Мъск и SpaceX да постигнат това.“

По-долу можете да видите и кадри от самата игра, която все още е далеч от завършената си фаза, но вече е видно, че включва пикапа Cybertruck. На този линк пък можете да откриете официалния сайт на играта.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *