728 x 90

Ударена Tesla Model 3 живее нов живот като уникален роудстър, готов за апокалипсиса!

Американецът Дейвид Андрейев (познат в интернет пространството като Cyber Hooligan) се е захванал с една малко по-различна реставрация на ударенa Tesla Model 3 Performance. Свикнали сме в Youtube да виждаме какви ли не проекти по реставрация и/или модифициране на ударени автомобили, но никога не сме попадали на нещо толкова амбициозно и високотехнологично. Tesla Model 3

Американецът Дейвид Андрейев (познат в интернет пространството като Cyber Hooligan) се е захванал с една малко по-различна реставрация на ударенa Tesla Model 3 Performance.

Свикнали сме в Youtube да виждаме какви ли не проекти по реставрация и/или модифициране на ударени автомобили, но никога не сме попадали на нещо толкова амбициозно и високотехнологично. Tesla Model 3 Performance e както популярен компактен електромобил, така и един от най-бързите серийни седани в историята. Тук се намесва Дейвид, който иска неговият екземпляр да бъде още по-отличителен. Той закупува неговия М3Р на търг за ударени автомобили, след което започва цялостната промяна. Нищо чудно самоделният автомобил да стане готов преди серийния роудстър от Tesla. Все пак изминаха близо 6 години от първоначалното обявяване на наследник, а все още няма никакво развитие и изгледи за нов Tesla Roadster.

Това, което знаем за проекта е, че стъпва на базата на Model 3 Performance от 2018 г. Мощността е 460 к.с., благодарение на батерия с капацитет 74 кВтч. Базата, на която стъпва Cyber Hooligan е внушителна, но ударът, който трябва да ремонтира също не е малък. По всичко личи, че автомобилът е ударил дърво с предната си лява част, но за щастие батерията е оцеляла. Неговите намеси, след като задвижването е оправено, са козметични, но сериозни. Покривът е снижен, а предницата и задницата придобиват изцяло нов, по-агресивен облик. Това е възможно, благодарение на множество елементи, специално изработени за този проект. Цялостното усещане е за постапокалиптичен роудстър, който все пак запазва футуристичното си задвижване.

Проектът още е далеч от готов, но с нетърпение ще следим неговото развитие и ще ви докладваме отново. Ако и вас ви интересува как ще протече, може да последвате Cyber Hooligan във Instagram и Youtube.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *