Два ремонта на магистрала Тракия от днес

От днес стартират два ремонта на магистрала Тракия в платното за движение в посока Бургас. Единият ще приключи до края на месеца, а другият – някъде през декември тази година. Първият ремонт ограничава движението от 13-ти до 18-ти км на АМ Тракия в посока Бургас за ремонт на дилатационна фуга на мостовото съоръжението при 15-ти

От днес стартират два ремонта на магистрала Тракия в платното за движение в посока Бургас. Единият ще приключи до края на месеца, а другият – някъде през декември тази година.

Първият ремонт ограничава движението от 13-ти до 18-ти км на АМ Тракия в посока Бургас за ремонт на дилатационна фуга на мостовото съоръжението при 15-ти км на автомагистралата. Трафикът на моторните превозни средства ще е в платното за София и ще се осъществява двупосочно – с една лента в посока София и една за Бургас. При натоварено движение в някоя от двете посоки, в платното за Бургас, ще се организира реверсивно движение, с осигуряване на две ленти в посоката с по-натоварен трафик.

Другият ремонт затваря движението в платното за Бургас на АМ Тракия, в участъка от 157-ми до 162-ри км, за изпълнение на ремонтно-възстановителните работи на жп надлеза при 159-ти км над линията Пловдив – Бургас. Трафикът на моторните превозни средства се пренасочва в платното за столицата и ще се осъществява двупосочно – с една лента в посока София и една за Бургас. При натоварено движение в някоя от двете посоки, в платното за София ще се организира реверсивно движение, с осигуряване на две ленти в посоката с по-интензивен трафик.

Прочети още:
Вижте снимки от работата по възстановяване на Петрохан след наводнението

През есента на миналата година беше ремонтирано пътното платно в 12 км участък на АМ Тракия от 156-ти до 168-ми км. Ремонт на жп надлеза, който е с дължина 164 м, не беше правен. През пролетта на т. г. беше ремонтирано платното за София. Сега дейностите продължават в платното за Бургас. Необходимо е шофьорите да карат внимателно, като спазват стриктно поставената сигнализация и въведените ограничения на скоростта.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget