728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

175 продажби за новата Dacia Sandero в България само за месец

58% от поръчките на новата Dacia Sandero се възползват от достъпната и икономична технология на пропан-бутан.

Новото поколение на най-продавания модел към частни клиенти в Европа, Dacia Sandero, среща рекорден интерес сред клиентите на българския пазар. Само месец след официалното лансиране на модела са поръчани 175 автомобила.

Благодарение на ключовите си подобрения по отношение на дизайн, продуктивност и функционалности, новата Dacia Sandero продължава да бъде фаворит сред частните клиенти и 72% от поръчките на модела идват именно от този канал.

Оставайки вярна на обещанието си за семпло предложение с най-доброто съотношение цена/качество, новата Dacia Sandero е най-продавана във версия Stepway – 79% от общите поръчки, и по-специално Stepway Comfort – 91% от всички поръчки на Stepway версии.

Голям е наблюдаваният интерес към двугоривното предложение на Dacia ECO-G, предлагащо гъвкав трицилиндров турбиниран двигател TCe 100 с оптимизиран разход на гориво и намалени CO2 емисии. 58% от поръчките на новата Dacia Sandero се възползват от достъпната и икономична технология на пропан-бутан.

За да отговори на съвременните нужди на потребителите, марката Dacia предефинира „значимия автомобил“, създавайки новите Sandero, Sandero Stepway и Logan.

Прочети още:
Audi RS E-Tron GT дебютира в България с цена от 276 827 лв.

Емблематичен модел и бестселър сред частните клиенти в Европа от 2017 г., Dacia Sandero е модернизирана, но все още фокусирана върху това, което има значение за клиентите. Именно тази стратегия печели на третото поколение същия висок интерес, наблюдаван при предшественика на модела.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *