728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Новият семеен модел на Dacia ще се казва Jogger

Dacia обяви официално дебют за чисто нов автомобил, който ще бъде насочен към семейните клиенти. Той ще се появи по време на автомобилното изложение в Мюнхен и ще носи името Jogger. Румънците казват, че моделът ще бъде „универсален“ и ще „придружава всички членове на семейството в ежедневните им приключения и пътуванията им сред природата.“ С

Dacia обяви официално дебют за чисто нов автомобил, който ще бъде насочен към семейните клиенти. Той ще се появи по време на автомобилното изложение в Мюнхен и ще носи името Jogger.

Румънците казват, че моделът ще бъде „универсален“ и ще „придружава всички членове на семейството в ежедневните им приключения и пътуванията им сред природата.“ С прагматичен дух, който го характеризира, Dacia ще предлага модел, който позволява на своите клиенти да се насладят на семплите удоволствия в живота с приятели и семейство при пълна свобода.

Dacia казва, че Jogger е семпло, модерно име, което всеки може да произнесе и е универсално разбираемо. То представлява динамиката, положителната енергия и приключенския дух. Суфиксът „er“ като Duster, емблематичният SUV модел на Dacia, предвещава здравината и издръжливостта на идеален ежедневен спътник за семействата на Dacia.

Прочети още:
Ford Focus получи фейслифт - освежен дизайн, SYNC4 и без 2.0 дизел

Dacia ще представи новия Dacia Jogger в 11 ч. на 3 септември по време на дигитално събитие. Малко след това, на 6 септември, моделът ще бъде на разположение за първа среща в рамките на изложението IAA Mobility в Мюнхен заедно с главния изпълнителен директор на Dacia, Дени Ле Вот, и програма от нови и вълнуващи събития в целия град, от 7 септември.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *