728 x 90

БГ пазар: Този V6 американец на 240 000 км струва 36 900 лева

Вносът на автомобили с американски произход в България – и като местни марки, и като брандове от други краища на света – се развива все повече. Почти ежедневно виждаме интересни машини, които идват от Северна Америка и търсят своите нови собственици у нас. Точно такъв е случаят с този Chrylser 200, който разполага с 3.6-литров

Вносът на автомобили с американски произход в България – и като местни марки, и като брандове от други краища на света – се развива все повече. Почти ежедневно виждаме интересни машини, които идват от Северна Америка и търсят своите нови собственици у нас.

Точно такъв е случаят с този Chrylser 200, който разполага с 3.6-литров V6 двигател. Пробегът на машината, която е във фантастичен син цвят, е около 240 000 километра.

Ето как самият продавач описва американския седан (публикуваме описанието без редакторска намеса):

„- Подгрев на предните седалки и на волана

– Обдухване на предните седалки

– Напа кожа

– Alpine премиум аудио озвучаване

– Камера за заден ход

– Безключов достъп и палене

– Палене от дистанционното

– 9 степенен автоматик

– High Intesity Discharge фарове

– Памет на седалките“

Какво мислите за автомобила, който е произведен през 2016 година? Споделете с нас мнението си в секцията за коментари по-долу. Пълната обява можете да откриете на този линк.

Рубриката „БГ пазар“ цели да запознае читателите на AUTOCLUB.bg с интересни обяви от пазара за употребявани автомобили в България. Никаква част от материалите не е финансирана от страна на продавачите или когото и да е било, свързан по някакъв начин с обявите. В повечето от случаите нямаме контакт с лицата, които продават съответните автомобили.

1 коментар

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

1 Коментар

  • Стоян
    ноември 23, 2022, 19:53

    Тоя кошник принципно вече трябва да е мъртъв. Рядко изкарват над 200к км, всеки километър отгоре е дар от бога! Американците от 2014-15 почнаха да правят що годе красиви коли, но до там , скорости, електроника, директни впръсквания … всичко е калпаво! Ако колата е от Северна Америка трябва да е японска (имам 2 едната е на 370к км другата е “нова” само на 180к) 😉

    Отговор