728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

БГ пазар: Продават BMW 525 (E12) от 1977 г. с оригинален двигател

Колата се намира в Трявна и в момента е обявена с цена от 8400 лева.

Често автомобилите на сериозна възраст са претърпели основни ремонти по най-важните си възли и агрегати. Не такъв обаче е случаят с това BMW 525 поколение Е12, което в момента се продава в България.

От обявата за колата разбираме, че тя е с оригинален двигател, който наскоро е бил обслужен с масло и филтри. Какъв е пробегът – не е ясно, но по думите на продавача състоянието на мотора е перфектно. Има минимални подобрения – малко по-голяма изпускателна система, но всичко друго е с оригинални компоненти, произведени през март 1977 година в Мюнхен.

Ето повече за самия автомобил от обявата (текстът е без редакторска намеса):

„Двигателят е оригинален, обслужен с нови филтри и масло, без забележки. Автомобила е произведен в Мюнхен през Март 1977 година. Разполагам с двата оригинални ключа. Колата е обработена и боядисана в цвят маслинено зелен металик (Olive Grun metallic). Салона е изключително запазен, кожен, в цвят Beige. Автомобила е с 57мм двойна генерация. Подарявам с автомобила и три броя карбуратори, фарове, полуоски, бъбреци и много други части, които съм събирал. Летните гуми са на оригинални стоманени джанти 14“ с хром рингове и тасове. Зимните гуми са нови на 14“ алуминиеви джанти Alpina Style.“

Както става ясно от снимките в обявата, по машината все пак могат да бъдат открити някои забележки. Хромираните повърхности, например, не са в отлично здраве, а по таблото има напуквания. Чест прави на продавача, че не прави опит да прикрие тези малки проблеми, както често се случва в обявите за коли в България.

Прочети още:
БГ пазар: Продават супер запазен Mercedes 190 2.5D за 6900 лева

Колата се намира в Трявна и в момента е обявена с цена от 8400 лева.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *