728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Защо да си купим Bentley Flying Spur, когато има… Dacia Sandero?! (видео)

Европейците все още могат да си купят кола за около 20 000 лева и както отбелязва AutoTrader, машината всъщност е адски добра. Всъщност Dacia Sandero се харесва толкова много на изданието, че то задава въпроса защо трябва да харчите повече за по-луксозен автомобил. Как се представя един от най-евтините автомобили масово производство в Европа в

Европейците все още могат да си купят кола за около 20 000 лева и както отбелязва AutoTrader, машината всъщност е адски добра. Всъщност Dacia Sandero се харесва толкова много на изданието, че то задава въпроса защо трябва да харчите повече за по-луксозен автомобил.

Как се представя един от най-евтините автомобили масово производство в Европа в сравнение с един от най-скъпите? Рори Рийд от AutoTrader прави скока от Dacia до Bentley Flying Spur, за да разбере.

Първото нещо, което Рийд открива, е, че Sandero е по-скоро бюджетна кола, отколкото евтина кола. Това означава, че под ламарините всичко е сравнително безопасно и добре направено. Така че въпреки цената, не е нужно да се притеснявате, че Dacia е направена от стари румънски вестници, отбелязва водещият.

Прочети още:
Край на фенските авто срещи пред НИМ в София - зоната вече е пешеходна

Разбира се, няма вселена, в която Sandero да може да се сравни с Bentley по отношение на характеристиките, но Рийд изтъква интересна точка: нямате масажиращи седалки? Купете си масаж с всички пари, които спестявате!

Истинският смисъл на сравняването му с Bentley е да се отбележи, че Sandero всъщност е достатъчна кола. Успява да бъде точно това, което трябва да бъде евтината кола: прекрасно съотношение цена-качество.

Вижте повече във видеото по-долу.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *