728 x 90

Продава се лимитирана Alfa Romeo 147 за 10 500 лв.

  Версията Ducati Corse Q2 е произведена едва 500 пъти, а екстрите, които добавя над стандартната версия са изключително примамливи. Базата за създаването на модела е 147 Q2 с 1,9-литров турбодизелов двигател със  150 к. с., чието задвижване с помощта на бутон може да увеличава мощността си на 170 к. с. Максимумът на кривата на въртящия

  Версията Ducati Corse Q2 е произведена едва 500 пъти, а екстрите, които добавя над стандартната версия са изключително примамливи.

  Базата за създаването на модела е 147 Q2 с 1,9-литров турбодизелов двигател със  150 к. с., чието задвижване с помощта на бутон може да увеличава мощността си на 170 к. с. Максимумът на кривата на въртящия момент достига до 330 Нм. Така максималната скорост на 147 нараства от 208 на 220 км/ч, а времето за ускоряване от място до 100 километра в час отнема едва 7,8 секунди.

  Към специалното оборудване спадат също 18-цолови колела, спортни седалки, кожени тапицерии, хромирани декорации, алуминиеви педали и логото на Ducati на арматурното табло. Моделът засвидетелства партньорството на двете италиански марки Ducati и Alfa Romeo, което продължава и до днес.

  Запазен интериор, обновен екстериор

  Интересното е колко запазен изглежда конкретният екземпляр. Собственикът изрежда множество подменени части по ходовата част, както и някои минимални подобрения. Като цяло колата е много близка до вида, в който е излязла от завода. Мощността е увеличена на 210 к.с., а пътното поведение трябва да е още по-пъргаво. Интериорът изглежда много запазен за пробег от 240 000 км. Боята отвън е чисто нова, което си личи по наситеността на ярко-червения лак. Моделът определено изпъква на сцената на вторичния пазар у нас. Разбира се, това удоволствие има своята цена, като към момента на публикуване тя е 10 500 лв.

  Пълната обява може да видите тук!

  Рубриката „БГ пазар“ цели да запознае читателите на AUTOCLUB.bg с интересни обяви от пазара за употребявани автомобили в България. Никаква част от материалите не е финансирана от страна на продавачите или когото и да е било, свързан по някакъв начин с обявите. В повечето от случаите нямаме контакт с лицата, които продават съответните автомобили.

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

  Най-нови

  AUTOCLUB.BG във Facebook

  Facebook Pagelike Widget

  Спорт