728 x 90

Дебют за пето поколение Cadillac Escalade – нов дизайн, технологии, двигатели

Късно вечерта вчера Cadillac извади новото поколение на флагманския си всъдеход Escalade. Машината дебютира в Лос Анджелис в супер изискана и луксозна обстановка. Визуално моделът е изцяло нов. Външният вид се отличава с огромна радиаторна решетка и фини LED фарове. Отзад визията също е внушителна с големи вертикални светлини и масивен заден капак. 22-цоловите колела

Късно вечерта вчера Cadillac извади новото поколение на флагманския си всъдеход Escalade. Машината дебютира в Лос Анджелис в супер изискана и луксозна обстановка.

Визуално моделът е изцяло нов. Външният вид се отличава с огромна радиаторна решетка и фини LED фарове. Отзад визията също е внушителна с големи вертикални светлини и масивен заден капак. 22-цоловите колела са стандартни за всички нива на оборудване.

Най-голямо впечатление в интериора прави 38-инчовия извит дисплей, в който се помещава и друг екран – този за инструментното табло на шофьора.

Дисплейът използва OLED технология, a по гъстота на пикселите превъзхожда 4К телевизорите двойно.

За първи път в историята на Escalade клиентите ще могат да поръчват модела с 3.0-литров дизелов мотор с 277 к.с. и 10-степенна автоматична скоростна кутия.

Същата трансмисия се ползва и от другия двигател за модела – 6.2-литров V8 без турбо с мощност от 420 к.с. И при двата мотора тягата се изпраща до всички четири колела.

Продажбите в Северна Америка започват от лятото. Цени ще бъдат обявени скоро.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт