728 x 90

GAZelle с официален шоурум у нас – поръчките вече са над 200

Руският производител ГАЗ вече има официален дом в България. На откриването му в София присъстваха руския посланик – Н.Пр. Елеонора Митрофанова, директорът по износа на ГАЗ – Леонид Дългов, и представителите на медиите. Предлаганият модел за България е GAZelle NN, който е и най-новият модел на марката. Версиите покриват къси и дълги бази бусове и

Руският производител ГАЗ вече има официален дом в България. На откриването му в София присъстваха руския посланик – Н.Пр. Елеонора Митрофанова, директорът по износа на ГАЗ – Леонид Дългов, и представителите на медиите.

Предлаганият модел за България е GAZelle NN, който е и най-новият модел на марката. Версиите покриват къси и дълги бази бусове и шаси кабини с 2+1 или 6+1 места. Машините са оборудвани с германски дизелов двигател, разработен от Volkswagen и са сертифицирани за ЕС, като покриват високите изисквания за вредни емисии на стандарта Евро-6. Скоро се очаква и предлагането на доказалия се с добро качество американски двигател Cummins с обем 2.8 литра.

Проектирани за тежките условия по пътищата в Русия, товарните автомобили ГАЗ се отличават с изключителна надеждност и издръжливост. В допълнение, те имат модерен дизайн и са снабдени с редица съвременни технологии и удобства. GAZelle NN са най-атрактивно ценово позиционираните модели в своя сегмент.

В зависимост от оборудването, камионетката ще бъде оборудвана с LED фарове и халогени, климатик и други екстри. Новият GAZelle стъпва на изцяло нова платформа и ще се предлага във версии товарен бус 2+1 или 6+1, както и шаси кабина 2+1 или 6+1.

Към момента поръчаните автомобили наброяват 220, а 70 от тях са вече налични в България.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт