728 x 90

Новият GAZelle има LED фарове, дизел от VW и струва 35 500 лв.

Руският производител GAZ може да се похвали с изцяло ново поколение на модела си GAZelle, който преди години успя да пробие и в България. Машината изглежда съвършено различна от своите предшественици и вече може да се поръчва на родния пазар. Колегите ни от DizzyRiders съобщават, че всички версии на новия GAZelle се задвижват от 2.0-литров

Руският производител GAZ може да се похвали с изцяло ново поколение на модела си GAZelle, който преди години успя да пробие и в България. Машината изглежда съвършено различна от своите предшественици и вече може да се поръчва на родния пазар.

Колегите ни от DizzyRiders съобщават, че всички версии на новия GAZelle се задвижват от 2.0-литров дизелов мотор от Volkswagen. Неговата максимална мощност е 136 к.с., а налична е само 6-степенна ръчна скоростна кутия.

Освен това, в зависимост от оборудването, камионетката ще бъде оборудвана с LED фарове и халогени, климатик и други екстри. Новият GAZelle стъпва на изцяло нова платформа и ще се предлага във версии товарен бус 2+1 или 6+1, както и шаси кабина 2+1 или 6+1.

Прочети още:
Maserati Project 24: Лимитирана състезателна кола със 740 к.с.

Независимо от това коя модификация изберете, производителят ще дава заводска гаранция от 1 000 000 километра (не, няма грешка с нулите!) или 2 години. Опционално може да се доплати за 3-годишна гаранция.

Цените у нас стартират от 35 500 лева без ДДС за шаси кабина. Товарен бус ще струва поне 38 900 лева без ДДС, а в стандартното оборудване за тези суми влизат електрически огледала, круиз контрол, USB входове и други.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *