728 x 90

Цените на Toyota Aygo X в България започват от 32 290 лева

На територията на българския пазар вече е активна услугата за онлайн предварителна резервация на новия компактен кросоувър Toyota Aygo X. Официалното световно представяне на модела беше на 5-ти ноември, а българските клиенти са сред първите в Европа, които имат достъп до услугата и които ще могат да се докоснат до Aygo X през пролетта на

На територията на българския пазар вече е активна услугата за онлайн предварителна резервация на новия компактен кросоувър Toyota Aygo X. Официалното световно представяне на модела беше на 5-ти ноември, а българските клиенти са сред първите в Европа, които имат достъп до услугата и които ще могат да се докоснат до Aygo X през пролетта на 2022 г., благодарение на възможността за предварителна поръчка.

Цените на модела започват от 32 290 лева за базовото ниво на оборудване Pulse. Над него стои версията Envy със стартова цена от 36 290 лева.

Градският автомобил може да бъде поръчан през уебсайта на Toyota България на следния линк. Двете нива са подбрани според атрактивността си и изискванията на местния пазар, водейки се от желанията на българските клиенти да управляват привлекателни автомобили с безупречни характеристики. За да бъде осъществена успешно резервацията, е необходимо заплащане на депозит, който се приспада от крайната цена на модела при физическата поръчка, извършена при оторизиран дилър на Toyota в страната.

Нивата са налични в двуцветни изпълнения на екстериора в четири отличими цвята, специално създадени за модела. Външните лакови покрития са вдъхновени от четирите подправки – чили (червено), кардамон (зелен), хвойна (синьо) и джинджифил (бежово), като се предлагат с черен покрив, който още повече допълва закачливия, но стилен характер на компактния модел. Изборът на външен цвят определя и акценти в интериора, които следват нюансите във външното лаково покритие, за да придадат характерен, ярко отличаващ се дизайн на мястото на водача, арматурното табло и централната конзола.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт