728 x 90

Утре дебютира новото поколение Mercedes-Maybach S-Class!

Междуосието, което е с 18 сантиметра по-дълго от това на S-класата, носи ползи най-много за пътниците на задните седалки.

Един от най-луксозните серийни автомобили на планетата се готви за навлизане в изцяло нова генерация. Става дума, разбира се, за Mercedes-Maybach S-Class, който ще дебютира утре следобяд.

Daimler готви премиера в 15 часа българско време, която ще можете да гледате на живо на страниците на AUTOCLUB.bg. Возилото, както и своите предшественици, ще се базира на най-новия Mercedes-Benz S-Class.

Oт компанията обясняват, че „този зашеметяващ модел съчетава съвършенството и високотехнологичните решения на луксозните седани на Mercedes-Benz с ексклузивността и вековната традиция на Maybach.“

Междуосието, което е с 18 сантиметра по-дълго от това на S-класата, носи ползи най-много за пътниците на задните седалки. Благодарение на ексклузивния дизайн на местата, задната част може да се превърне в удобно работно място или кът за релакс от динамиката навън.

Изключителните детайли като покритие с два различни тона боя с разделителна линия и дървената тапицерия както на гърба на предните седалки, така и между двамата пътници отзад също са типичните характеристики на Maybach, които и новият модел ще запази.

Припомняме, че другият модел на Maybach – Maybach GLS, се предлага и в България на цена от 298 000 лева с ДДС.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт