728 x 90

Електрическото Volvo C40 Recharge е в България със стартова цена от 101 330 лв.

Първите бройки вече са продадени и новите горди собственици чакат с нетърпения да получат новата електрическа звезда.

Новото C40 Recharge е първият напълно електрически crossover на Volvo. До 2030 година шведският гигант планира да е изцяло електрическа компания, а до 2040 година – климатично неутрална. Машината е вече на българския пазар.

Марката казва, че с новото C40 не трябва да избирате между мощност и отговорно шофиране. Спортното изкушение предлага напълно електрически обхват от над 430 км. с едно зареждане и мощност от 408 к.с. Задвижването се състои от два електрически двигателя, един в предната и един в задната ос, захранвани от 78 кВч батерия, която може да бъде заредена до 80% за около 32 минути. Има и версия с мощност 231 к.с. и предно задвижване.

Новото C40 Recharge идва с една от най-добрите инфотейнмънт системи на пазара, базирана на Android и разработена съвместно с Google. С нея клиентите могат да разчитат на напълно интегрирани в автомобила Google приложения и услуги, като Google Assistant, Google Maps и Google Play. Неограничените данни позволяват превъзходна връзка. Освен това автомобилът е проектиран да получава актуализация на софтуера по въздуха. Това означава, че C40 Recharge ще продължава да се подобрява дори след като е напуснал завода.

Цената стартира от 101 330 лева с ДДС и включени 5 години гаранция, Door to door услуга, както и сервизен пакет за три години, покриващ безплатно регулярен сервиз и нормално износващи се консумативи (като дискове, накладки, пера на чистачките).

Първите бройки вече са продадени и новите горди собственици чакат с нетърпения да получат новата електрическа звезда. А всички почитатели на чистата мобилност и изискания скандинавски дизайн вече могат да се насладят на визията и да се убедят в качествата на Новото Volvo C40 в шоурума на шведската марка в София. Важно е да отучним, че бройките за България за 2022 година са ограничени.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт