728 x 90

ID. Buzz с официална премиера в България

  Новият електрически ID.Buzz вдъхнови Васко Кръпката и DJ Shosho за съвместен проект ID.Buzz е новото поколение изцяло електрически бусове в семейството на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Моделът, вдъхновен от закръгления дружелюбен дизайн на първия модел на компанията – иконичния Transporter T1 (известен още и като Вulli) беше представен официално на българската публика на 14 февруари в

  Новият електрически ID.Buzz вдъхнови Васко Кръпката и DJ Shosho за съвместен проект

  ID.Buzz е новото поколение изцяло електрически бусове в семейството на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Моделът, вдъхновен от закръгления дружелюбен дизайн на първия модел на компанията – иконичния Transporter T1 (известен още и като Вulli) беше представен официално на българската публика на 14 февруари в центъра за съвременни изкуства „Топлоцентрала“ в София.

  Събитието събра поколения от верни фенове на марката, които се запознаха отблизо с новия ID. Buzz и товарния му вариант ID. Buzz Cargo. „Големите неща започват с усмивка – а днес ние имаме сериозна причина да се усмихнем и да сме щастливи, защото официално приветстваме нашата нова икона ID Buzz в България“ – заяви Изпълнителният директор на Порше България г-н Флориан Пупетер.

  Изненада за публиката беше електронната премиера на един стар хит на Васко Кръпката „Блус за VW бус“ , в нов електронен прочит на младия диджей Александър Янев (DJ Shosho).

  Гостите имаха възможност да сравнят двете поколения на живо с яркозеления и артистично тунингован Т2 на Кръпката от 1979 г., който музикантът на шега нарича Росинант.

  Ивайло Кирков, бранд мениджър на Volkswagen Лекотоварни автомобили, представи модела с думите: „Отдавна не е имало толкова ярко присъствие в автомобилния свят! Спокойно можем да кажем, че днес в този специален ден, бъдещето и миналото се срещат тук“. ID. Buzz обединява най-важните автомобилни тенденции на нашето време – просторен и маневрен като градска кола – изцяло електрически, с най-модерни системи за асистенция и инфотейнмънт, които доближават автомобила все повече до пълното автоматизирано шофиране.

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

  Най-нови

  AUTOCLUB.BG във Facebook

  Facebook Pagelike Widget

  Спорт