728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

До 9 май отварят две ленти към София на надлеза при 159-ти км на Тракия

За улеснение на трафика по АМ Тракия от 4 май /вторник/ до 9 май /неделя/ в района на ж.п. надлеза при 159-ти км ще има две ленти за София и една за Бургас. Поради ремонтно-възстановителни работи на съоръжението движението се извършва двупосочно  в платното за Бургас. Заради ремонт е ограничено движението в участъка между пътните

За улеснение на трафика по АМ Тракия от 4 май /вторник/ до 9 май /неделя/ в района на ж.п. надлеза при 159-ти км ще има две ленти за София и една за Бургас. Поради ремонтно-възстановителни работи на съоръжението движението се извършва двупосочно  в платното за Бургас.

Заради ремонт е ограничено движението в участъка между пътните възли Чирпан – Изток и Стара Загора на АМ Тракия. За ремонта на над 23 км от трасето са затворени и двете платна и трафикът преминава по обходен маршрут.

Пътуващите от София към Бургас се отклоняват при пътен възел Чирпан – Изток на АМ Тракия по път II-66. Оттам по второкласния път ще продължават до пътен възел Стара Загора – Кольо Ганчев, който е на път II-66 и път I-5 Стара Загора – Димитровград. След това движението е по път I-5 до пътен възел Стара Загора, където шофьорите ще продължават по АМ Тракия.

Прочети още:
Пътната агенция призна: ремонтът на Тракия отново е некачествен!

Пътуващите от Бургас към София се отклоняват при пътен възел Стара Загора на АМ Тракия по път I-5 до пътен възел Стара Загора – Кольо Ганчев. От там по път II-66 ще продължават до пътен възел Чирпан – Изток, за да се качат отново на АМ Тракия.

Алтернативен маршрут на участъка в ремонт на АМ Тракия е Подбалканският път I-6 София – Бургас. Алтернативен маршрут на АМ Хемус в посока Монтана и Видин са проходът Петрохан и пътят през Искърското дефиле. Алтернативен маршрут на първокласния път през Владая е АМ Струма.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget