728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Предизвикателство в TikTok: Разхлабете болтовете на гумите, да видим какво ще стане…

Ново предизвикателство в мрежата за споделяне на видеа TikTok показва как потребители разхлабват гайките на гумите на колите на произволни хора. Целта уж е забавление. Предизвикателството е толкова просто и безмозъчно, колкото и опасно и включва разхлабване на гайките на произволна кола, след това заснемане на последиците и публикуване в приложението. Излишно е да казваме,

Ново предизвикателство в мрежата за споделяне на видеа TikTok показва как потребители разхлабват гайките на гумите на колите на произволни хора. Целта уж е забавление. Предизвикателството е толкова просто и безмозъчно, колкото и опасно и включва разхлабване на гайките на произволна кола, след това заснемане на последиците и публикуване в приложението.

Излишно е да казваме, че освен изключително опасен, този акт е и незаконен. В повечето райони той попада в категорията на подправяне на превозно средство и може да доведе до затвор в допълнение към евентуалното изплащане на собственика за причинени щети.

Carscoops съобщава за шофьор в Масачузетс, който става жертва на предизвикателството. Това довежда до падане на колело от автомобила му по време на движение. За щастие до ранени не се достига, но има сериозни материални щети.

„Това не е шега, хората могат да бъдат сериозно наранени или да умрат“, коментира оперативният мениджър на фирма за репатриране на автомобили в Масачузетц, Стивън Гонвил. „Ако някоя от гумите се разхлаби и падне от автомобила в движение, особено с магистрална скорост, може да се случат лоши неща. Някой може да удари дърво. Някой може да удари телефонен стълб, да бъде осакатен или смъртоносно ранен и това не би било добре.“

Прочети още:
Ще запали ли - Mercedes E200 след 4 години извън движение (видео)

Шофьорите в района са насърчавани по различни информационни източници да бъдат предпазливи и да проверят гайките на превозното си средство преди да тръгнат.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *