728 x 90

Ученици проверяваха шофьори за алкохол и наркотици в Кърджали

Служители от сектор „Пътна полиция“ в Кърджали и 10 ученици – доброволци от Общинския съвет по наркотични вещества отбелязаха вчера Световния ден за възпоминание на жертвите на пътнотранспортни произшествия. В продължение на един час на най-оживения булевар в Кърджали – „Беломорски“, бяха извършвани проверки на водачи на автомобили за употреба на алкохол и наркотици. Под

Служители от сектор „Пътна полиция“ в Кърджали и 10 ученици – доброволци от Общинския съвет по наркотични вещества отбелязаха вчера Световния ден за възпоминание на жертвите на пътнотранспортни произшествия.

В продължение на един час на най-оживения булевар в Кърджали – „Беломорски“, бяха извършвани проверки на водачи на автомобили за употреба на алкохол и наркотици. Под ръководството на началника на Пътна полиция бяха проверени 7 водачи, от които един за наркотици, останалите за алкохол – всички проби се оказаха с отрицателни резултати. Учениците раздадоха листовки на водачите по темата за употреба на алкохол и наркотици.

Вчерашната съвмест проява е част от станала вече традиция Пътна полиция в Кърджали и доброволците от Общинският съвет по наркотични вещества да отбелязват със съвместни прояви Световния ден за възпоминание на жертвите на пътнотранспортни произшествия.

Прочети още:
Над 330 снегорина ще чистят София през зимата

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *