728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Край на фенските авто срещи пред НИМ в София – зоната вече е пешеходна

Едно от любимите и най-популярни места за срещи на автомобилни фенове в София изглежда скоро няма да може да се ползва с това си предназначение. Зоната пред Националния исторически музей в столицата е вече маркирана и оградена като пешеходна зона. Както разбираме от публикация във Facebook, инициативата е на район „Витоша“ и на живущите в

Едно от любимите и най-популярни места за срещи на автомобилни фенове в София изглежда скоро няма да може да се ползва с това си предназначение. Зоната пред Националния исторически музей в столицата е вече маркирана и оградена като пешеходна зона.

Както разбираме от публикация във Facebook, инициативата е на район „Витоша“ и на живущите в близост до НИМ. В момента зоната е оградена и се допускат само пешеходци, както и велосипедисти.

Снимки от мястото показват, че паркингът, в който сме виждали събори на различни автомобилни клубове и форуми у нас, вече е преграден от полицията. Очаква се в следващите няколко дни да се монтират и пейки, както и да се засадят цветя и храсти.

Прочети още:
Американци тестват Буханка: "Циментова кутия", но "перфектна за работа" (видео)

Засега не е ясно дали мярката е постоянна или загражденията имат временен характер. Какъвто и да е случаят обаче, авто феновете изглежда ще трябва да намерят ново любимо място в София за ежеседмичните си срещи.

Снимки: Заедно за Манастирски ливади-запад

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *