728 x 90

Тарикат с Porsche блокира околовръстното в София и вади палка на друг шофьор (видео)

Едно от най-популярните клипчета в България през изминалите дни ни пренася на софийското околовръстно шосе. Там шофьор на Porsche блокира движението, за да излезе и да се заяжда с шофьора на друг автомобил. Не знаем предисторията на инцидента, но кадрите ни показват как собственикът на спортната машина слиза от колата с много заплашителна крачка. Носи

Едно от най-популярните клипчета в България през изминалите дни ни пренася на софийското околовръстно шосе. Там шофьор на Porsche блокира движението, за да излезе и да се заяжда с шофьора на друг автомобил.

Не знаем предисторията на инцидента, но кадрите ни показват как собственикът на спортната машина слиза от колата с много заплашителна крачка. Носи в ръката си палка и се отправя към шофьора на колата, от която е заснето видеото.

Смелостта му изведнъж охладнява – незнайно защо – и крачката се забавя. Доближава се до шофьорското стъкло, но за жалост клипчето няма звук и не знаем какво казва. По нерешителните му действия с палката обаче съдим, че най-вероятно наглостта му е спряна от по-респектиращия от очакваното вид на шофьора в автомобила.

Прочети още:
Общински "паяк" в Плевен изпусна Audi A7 и го премаза

Не можем да потвърдим информацията, но според коментари под видеото, шофьорът на червеното Porsche е Калоян Георгиев – собственик на фирма Health Store BG.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *