728 x 90

София Франс Ауто на 30 години – празненствата са доброволчески инициативи

Тази година „София Франс Ауто“ (SFA) отбелязва 30-годишен юбилей. По този повод служителите на компанията и дъщерните ѝ дружества, обединени от наслова „Заедно за добри дела“, участват в разнообразие от доброволчески инициативи, давайки личен принос към природата, хората и животните. В продължение на няколко уикенда отборът на SFA участва в предизвикателството да направи по-достъпни и

Тази година „София Франс Ауто“ (SFA) отбелязва 30-годишен юбилей. По този повод служителите на компанията и дъщерните ѝ дружества, обединени от наслова „Заедно за добри дела“, участват в разнообразие от доброволчески инициативи, давайки личен принос към природата, хората и животните.

В продължение на няколко уикенда отборът на SFA участва в предизвикателството да направи по-достъпни и приятни за отдих и туризъм местностите „Фонфон“ и „Плажът Бистрица“ в планината Витоша. Бяха изградени наново три рушащи се дървени моста, водостоците и канавките бяха почистени, масите и пейките за отдих – освежени с ново лаково покритие, а непроходима от храсти и клони пътека – напълно разчистена за преминаване.

Възстановен бе и над 13-метров изгнил мост при водосбора на Янчовска река, през който минава туристическият маршрут от с. Бистрица към хижа „Алеко“. Поради труднодостъпната местност, в която се намира, дървеният материал за него бе пренесен на ръка по труден терен нагоре в планината.

Екипът в местното дилърство в Русе участва в почистването около р. Дунав под хижа „Приста“, създавайки по-приветлива околна среда в района, а служителите от центъра във Велико Търново зарадваха с любов, внимание и грижа бездомните кучета от Общинския приют в града.

Инициативите на служителите ще продължат и в други райони на страната до края на годината, като сред тях са почистване на няколко местности и благотворителен баскетболен турнир.

20 коментари

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

20 Коментари

 • top rated essay writing websites
  декември 15, 2023, 06:08

  top rated essay writing websites

  София Франс Ауто на 30 години – празненствата са доброволчески инициативи

  Отговор
 • essay checking service
  декември 12, 2023, 16:29

  essay checking service

  София Франс Ауто на 30 години – празненствата са доброволчески инициативи

  Отговор
 • english essay writing service
  декември 12, 2023, 09:54

  english essay writing service

  София Франс Ауто на 30 години – празненствата са доброволчески инициативи

  Отговор
 • sildenafil 25 mg daily
  ноември 22, 2023, 08:50

  sildenafil 25 mg daily

  София Франс Ауто на 30 години – празненствата са доброволчески инициативи

  Отговор
 • Красен Пейчев - Шумен
  март 20, 2023, 19:07

  Уважаеми Госпожи и Господа!
  Изпитвам изключителни затруднения за идентифицирането на лек на лек автомобил "Пежо" 305 Д
  От митническата квитанция за внос рама/ шаси е изписана с номер 521А308346772, двигател
  № 8346772. Този автомобил е продаден от Тотю Петров Маринов с ЕГН 2502216264, като страна Продавач от друга страна Хъкмет Аймед Ахмед с ЕГН 5907268846 от гр. Шумен, като купувач.
  Най вероятно автомобила е погинал, но имаме сериозни проблеми с идентификацията , касаещи киловатите, които твърдим че 36 kW /49 к.сили, а в община Шумен МДТ е заложен с много по високи мощности НАСТОЯТЕЛНО Ви Моля, в случай, че е възможно да ни помогнете за идентификацията на лекият автомобил. Посочете по коя Банкова сметка да извършим плащането на необходимото ни удостоверение. тел: 0899 923 990. Благодаря.

  Отговор

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт