728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Китайци направиха разгъваем кемпер с вътрешен асансьор (видео)

Вторият етаж на този кемпер има и малък балкон, който се пада в зоната около кабината.

SAIC Maxus Life Home V90 Villa Edition – едно име, което надали ще запомните, а и надали е нужно. По-важно е да запомните, че това е първият сериен кемпер с вграден асансьор в света.

В стандартно състояние, бусът на SAIC изглежда като типичен и обикновен кемпер. Когато обаче машината преустанови движението си, може да бъде разгънат втори етаж, до който се стига с асансьор.

Нещо повече – кемперът се разширява и настрани, като по този начин на първия етаж се отваря пространство от около 20 кв. метра. Прес снимките на кемпера показват богато и луксозно оборудване.

В кухненската част от първия етаж разполагате с напълно оборудвана кухня – печка, хладилник, фризер и мивка. Когато дойде време за релакс, на втория етаж се открива пространство от още около 12 кв. метра.

Любопитно е, че прозорците на втория етаж могат да се затъмняват в случай, че искате да останете на саме. Вторият етаж на кемпера има и малък балкон, който се пада в зоната около кабината.

Прочети още:
Показаха новия C-Class с 1.5 и 2.0 мотори и 9-степенен автоматик

Maxus Villa Edition ще се продава на цени от 2.68 милиона юана, което се равнява на над 400 000 долара. За съжаление китайска марка не планира да продава модела в Европа или САЩ, където подобен кемпер не съществува от други производители.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *