728 x 90

Преброяват професионалните шофьори в България

Тренировъчният център за подготовка на международни шофьори EuroDrive създава национална кампания за преброяване на всички международни шофьори на територията на България. Идеята произлиза от Преброяване на населението 2021 г., като си поставя за цел да рекапитулира шофьорите по областни места и да стане ясно в кой район на България има най-много международни шофьори. Всеки шофьор

Тренировъчният център за подготовка на международни шофьори EuroDrive създава национална кампания за преброяване на всички международни шофьори на територията на България. Идеята произлиза от Преброяване на населението 2021 г., като си поставя за цел да рекапитулира шофьорите по областни места и да стане ясно в кой район на България има най-много международни шофьори.

Всеки шофьор с Ц или Ц+Е категория може да се включи в преброяването като отговори на няколко въпроса от специално създадена анкета. Всички участници в анкетното проучване имат реален шанс да спечелят електрически скутер, мобилен хладилник или ваучер за гориво.

„След като Преброяване 2021 г. приключи е време да създадем нещо по-конкретно. Нашата сфера на работа е транспортният бранш, затова смятаме, че ще е интересно за всички и най-вече за самите шофьори да разберат в коя област на България има най-много международни превозвачи. За тази цел решихме да създадем преброяване тип игра, в която победителят няма да бъде само един”, споделят организаторите.

15 коментари

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

15 Коментари

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт