728 x 90

Peugeot сложи новия 408 в сфера и го изложи в музей

Изкуството и автомобилната индустрия вървят ръка за ръка. Най-новият сблъсък на две иначе толкова отдалечени тематики постави Peugeot 408 в прозрачна, въртяща се сфера. Френската марка прави произведението, за да отпразнува представянето на 408, което се случи през юни. Високото комби с дълъг покрив има дизайн, който е нещо средно между седан и кросоувър, което

Изкуството и автомобилната индустрия вървят ръка за ръка. Най-новият сблъсък на две иначе толкова отдалечени тематики постави Peugeot 408 в прозрачна, въртяща се сфера.

Френската марка прави произведението, за да отпразнува представянето на 408, което се случи през юни. Високото комби с дълъг покрив има дизайн, който е нещо средно между седан и кросоувър, което изглежда е нова тенденция в индустрията. Моделът е базиран на EMP2 платформата на Stellantis, която стои в основата на глобалния Peugeot 308. Peugeot проектира кросоувъра със смел стил, нещо, което автомобилният производител иска да покаже с прозрачната сфера.

„Много ни хареса идеята за това ефимерно произведение на изкуството, което е оригинално и красиво на вид и което идеално подчертава новата посока на марката“, казва Линда Джаксън, главен изпълнителен директор на Peugeot.

Умелият в проектирането на уникални и оригинални инсталации екип създава неповторимо представяне. Кое е горе? Кое е долу? Как може новият 408 да се върти и движи по толкова неочаквани начини? Тази противопоставяща се на гравитацията инсталация дава много отговори.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт