728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Peugeot произведе един милион бройки 3008 в Сошо

Пет години след лансирането си Peugeot 3008 чества милионния си брой, произведен в завода в Сошо. Един от най-продаваните автомобили на марката, отбеляза милионния автомобил излязъл от поточните линии, в лицето на Peugeot 3008 Hybrid. Най-новото поколение Peugeot 3008 премина границата от един милион произведени автомобила. Още преди пазарното си лансиране моделът печели признанието на

Пет години след лансирането си Peugeot 3008 чества милионния си брой, произведен в завода в Сошо. Един от най-продаваните автомобили на марката, отбеляза милионния автомобил излязъл от поточните линии, в лицето на Peugeot 3008 Hybrid.

Най-новото поколение Peugeot 3008 премина границата от един милион произведени автомобила. Още преди пазарното си лансиране моделът печели признанието на експертите. Той получи седемдесет и шест награди в цял свят, включително престижното отличие Автомобил на годината в Европа за 2017 г.

Във Франция Peugeot 3008 е лидер в своя сегмент още от първия си месец на пазара. В Европа моделът заема второ място в SUV сегмента през 2021 г. Peugeot 3008 държи силни позиции и в Южна Европа, където е на първо място в продажбите в Португалия и на второ в Италия и Испания.

Европейските продажби представляват 65% от общите продажби на Peugeot 3008. Извън Европа неговите основни пазари са Турция, Израел, Япония и Египет. Над 80% от продажбите на Peugeot 3008 са версии с автоматична скоростна кутия, а почти 38% са с по-високите нива на оборудване, което идеално илюстрира препозиционирането на Peugeot към луксозния сегмент.

Peugeot 3008 предлага системи в помощ на водача от най-ново поколение, както и Peugeot i-Cockpit® с нов висококачествен дисплей и нов 10-инчов сензорен екран с висока резолюция. Моделът е идеалното въплъщение на стратегията „Силата на избора“ с предложения за plug-in хибридни двигатели със задвижване на две или четири колела и двигатели с вътрешно горене, съчетавайки ефективност и удоволствие зад волана.

Прочети още:
Италия също не е съгласна със забраната на ДВГ от 2035 година

Peugeot 3008 печели клиентите благодарение на динамичните си качества и отличителен, модерен екстериорен дизайн. Интериорът с i-Cockpit® предлага технологична и уютна атмосфера – една много различна среда, в която клиентите се чувстват удобно и която постига едно от най-високите нива на удовлетвореност в Европа.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget