728 x 90

Volvo планира експанзия – нов флагман и базов SUV

    Volvo се наслаждава на рекордно първо полугодие с 340 000 продажби по целия свят. Въпреки това, поради различни тарифи, глоби и непредвидени разходи, компанията отчита лек спад в печалбата си. Решението ще дойде в лицето на две нови моделни линии. Това потвърди Хакан Самюелсън, който говори за авторитетното британско издание Auto Express. Пред него той

    Volvo се наслаждава на рекордно първо полугодие с 340 000 продажби по целия свят. Въпреки това, поради различни тарифи, глоби и непредвидени разходи, компанията отчита лек спад в печалбата си.

    Решението ще дойде в лицето на две нови моделни линии. Това потвърди Хакан Самюелсън, който говори за авторитетното британско издание Auto Express. Пред него той призна за голяма вероятност да видим нови джипки от гамата XC.

    По думите му, не бива да сме изненадани, ако в бъдеще Volvo лансира нов флагмански джип, позициониран над сегашния XC90. Такъв модел би се противопоставил срещу BMW X7.

    На другия фронт се очаква малък градски кросоувър, който ще застане под сегашната линия XC40. И двете коли все още не са официално потвърдени, но вероятността да ги видим е доста висока. 

    Като допълнение към търсената по-висока печалба от Volvo вече са готови да поемат по-висока квота производство. Очакваните 800 000 бройки на година вече не са проблем с новата фабрика на шведите в Китай.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт