728 x 90

Aventador SVJ 63 Roadster в чест на годината на създаване на Lambo

Lamborghini все още няма намерението да пенсионира суперколата си Aventador като за това ясно говори току-що показаната нова специална версия на модела. Aventador SVJ 63 Roadster е лимитирана серия, която отбелязва годината, в която Lamborghini e създаден. По-точно, както името подсказва, това е 1963 година. Другата основна мисия на автомобила е да демонстрира какви са

Lamborghini все още няма намерението да пенсионира суперколата си Aventador като за това ясно говори току-що показаната нова специална версия на модела.

Aventador SVJ 63 Roadster е лимитирана серия, която отбелязва годината, в която Lamborghini e създаден. По-точно, както името подсказва, това е 1963 година.

Другата основна мисия на автомобила е да демонстрира какви са възможностите на студиото за индивидуализация на марката. Точно от там идват всички визуални доработки.

В този ред на мисли, SVJ 63 Roadster не предлага механични доработки. Предвижда се да бъдат сглобени едва 63 бройки, но цените са все още неизвестни. Това надали е толкова важно, тъй като всички екземпляри са вече разпродадени предварително.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт