728 x 90

Вижте новите Skoda Octavia RS и Scout още преди дебюта

Само преди дни Skoda загатна официално за технологиите в следващото поколение Octavia RS, а сега можем да хвърлим първи поглед към екстериора на машината. Изображенията от галерията не са разпространени от самия производител, а изтекоха благодарение на един от фен-форумите на марката. В постове там се казва, че снимките са били изтеглени от слайдове в

Само преди дни Skoda загатна официално за технологиите в следващото поколение Octavia RS, а сега можем да хвърлим първи поглед към екстериора на машината.

Изображенията от галерията не са разпространени от самия производител, а изтекоха благодарение на един от фен-форумите на марката.

В постове там се казва, че снимките са били изтеглени от слайдове в инфотейнмънт системата Columbus, която се поставя в моделите на чешката марка.

От тях виждаме и външния вид на друга любима на клиентите версия на Octavia, а именно вдигнатото 4х4 комби Scout.

Skoda вече потвърди, че ще покаже чисто ново допълнение към гамата модели Octavia. Това ще стане още по време на изложението в Женева, където ще видим Octavia RS с плъг-ин хибридно задвижване.

Предварителните данни сочат, че задвижването ще е поверено на 1.4-литров турбо мотор, подпомаган от електромотор за системна мощност от 245 к.с. и 400 Нм въртящ момент.

Хибридният RS ще идва само с автоматична трансмисия. Очаква се да има и стандартни дизелови и бензинови RS модели, които ще предлагат и ръчна кутия, както и задвижване на четирите колела.

Очаква се Octavia RS iV, както е пълното име на колата, да бъде най-скъпият вариант от гамата на модела. Той ще се продава както като комби, така и като хечбек.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт