728 x 90

Renault обнови Clio

Renault освежи компактния си модел Clio, който е на пазра в сегашния си вид от 2012 г. Тогава возилото стана първият представител на французите, който показа в каква посока ще се движи дизайнът на марката. Сега Clio получава леко променена предна част, която е доминирана от рестилизираната радиаторна решетка, помещаваща логото на Renault. До нея

Renault освежи компактния си модел Clio, който е на пазра в сегашния си вид от 2012 г. Тогава возилото стана първият представител на французите, който показа в каква посока ще се движи дизайнът на марката.

Сега Clio получава леко променена предна част, която е доминирана от рестилизираната радиаторна решетка, помещаваща логото на Renault. До нея място намират фаровете, които в различните версии на модела могат да получат и пълна LED технология.

Що се касае до техническите подобрения, Clio получава 1.5-литров дизелов мотор със 110 к.с., който ни е познат от редица други модели на фирмата. Той ще работи заедно с 6-степенна механична трансмисия и се очаква да се превърне в основна версия на пазара.

В интериора французите са поставили нова инфотейнмънт система, която носи името R&Go и се присъединява към вече продаваните Media Nav Evolution и Renault R-Link Evolution. Продажбите на 2017 Clio започват от лятото на тази година, като още тогава достъпен ще бъде и специалният модел Initiale Paris, който идва с уникален екстериорен цвят, по-богато оборудване, различни материали в интериора и други.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт