728 x 90

Спират Dodge Dart и Chrysler 200 до края на годината

    Два от моделите на концерна Fiat Chrysler в средния клас – Dodge Dart и Chrysler 200, ще слязат от поточните линии към края на настоящата година. Към този момент все още се търсят партньори, които могат да поемат производството им, тъй като компанията иска да освободи част от своите заводи за монтаж на високопроходими автомобили,

    Два от моделите на концерна Fiat Chrysler в средния клас – Dodge Dart и Chrysler 200, ще слязат от поточните линии към края на настоящата година.

    Към този момент все още се търсят партньори, които могат да поемат производството им, тъй като компанията иска да освободи част от своите заводи за монтаж на високопроходими автомобили, които са най-търсени в САЩ към момента.

    Първи от производство ще бъде изваден Dart – още през септември, като на негово място ще стъпи Jeep Cherokee. В края на декември Chrysler 200 също ще бъде свален, като ще отстъпи място на задаващия се пикап Ram 1800.

    Въпреки планираният край на производство, и двата модела ще останат достъпни още няколко месеца след това. Към момента FCA има на склад огромен брой и от двата автомобила, като прогнозно те ще стигнат за поне още шест месеца предлагане.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт