728 x 90

Aston Martin махна покрива на Vanquish Zagato

Aston Martin представи нов лимитиран супер автомобил. Става дума за Vanquish Zagato Volante – открита версия на Vanquish Zagato, който видяхме по-рано тази година. И този автомобил, както и покритата версия, ще се произведе в стриктно лимитирана серия от 99 бройки. Те ще се сглобяват във Великобритания. Колата следва вече познатите линии на Vanquish Zagato,

Aston Martin представи нов лимитиран супер автомобил. Става дума за Vanquish Zagato Volante – открита версия на Vanquish Zagato, който видяхме по-рано тази година.

И този автомобил, както и покритата версия, ще се произведе в стриктно лимитирана серия от 99 бройки. Те ще се сглобяват във Великобритания.

Колата следва вече познатите линии на Vanquish Zagato, като добавя електрически покрив, взет от серийния Vanquish Volante. Интериорът също е познат, но тук идва в различни цветови схеми, като преобладаващ цвят е бялата кожа.

Задвижването е поверено на 5.9-литров V12 двигател, който изпраща към задните колела 592 к.с. и ускорява возилото от покой до 100 км/ч за 3.7 секунди.

Първите доставки до клиенти ще се извършат в началото на 2017 година.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт