728 x 90

Initiale Paris версия и за Renault Scenic

Renault извади върхова версия Initiale Paris за компактния си ван Scenic и неговия малко по-голям брат Grand Scenic. Подобна линия е достъпна и за други модели на французите, като Clio, Koleos, Captur и други. Отвън колите се различават по няколко декоративни новости, а впечатление правят 20-цоловите колела със специална графика, които са стандарт. В интериора

Renault извади върхова версия Initiale Paris за компактния си ван Scenic и неговия малко по-голям брат Grand Scenic. Подобна линия е достъпна и за други модели на французите, като Clio, Koleos, Captur и други.

Отвън колите се различават по няколко декоративни новости, а впечатление правят 20-цоловите колела със специална графика, които са стандарт.

В интериора са поставени нови седалки от кожа Напа, като предните имат изцяло електрическо регулиране и подгряване, както и масажни функции.

Изменения има дори по централната конзола, а воланът и скоростният лост получават нова кожена тапицерия.

Стандартното оборудване на линия включва head-up дисплей, Bose аудио система, асистент за паркиране и други. Серията ще се предлага с 1.2 турбо бензинов мотор със 130 к.с., както и с 1.6 дизел във версии със 130 и 160 к.с.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт