728 x 90

Това е чисто новият Bentley Continental GT (ОБНОВЕНА С МНОГО ВИДЕО)

Горещо очакваният чисто нов Bentley Continental GT най-накрая направи своя онлайн дебют преди публичната си премиера във Франкфурт през следващия месец. Британците твърдят, че това е най-луксозният турър на пазара в момента, но сме сигурни, че босът на Rolls-Royce ще го нарече разкрасен Audi A8 или нещо в този стил. Както и да е, Conti

Горещо очакваният чисто нов Bentley Continental GT най-накрая направи своя онлайн дебют преди публичната си премиера във Франкфурт през следващия месец.

Британците твърдят, че това е най-луксозният турър на пазара в момента, но сме сигурни, че босът на Rolls-Royce ще го нарече разкрасен Audi A8 или нещо в този стил.

Както и да е, Conti GT е преработен отвсякъде, като има ново окачване, нов екстериор и интериор. На борда са и куп технологии за подпомагане на шофьора. Сериозно подобрено е и управлението, което трябва да доставя още по-спортно усещане зад волана.

Задвижването идва от преработен 6.0-литров, 12-цилиндров битурбо мотор, чиято максимална мощност е 626 к.с., а пиковият въртящ момент достига почти 900 Нм.

Почти всички системи в машината се подпомагат от новата 48-волтова полу-хибридна система на Volkswagen. Спирачките са по-големи отпреди, а заводско те се крият от 21-цолови гуми. По поръчка могат да се поставят и по-големи 22-цолови колела.

Bentley обещава почти неограничени възможности за индивидуализация, като още от завода колата може да излезе със 17 екстериорни цвята, 15 възможности за интериорен мокет, куп тапицерии и допълнителни декорации.

Все още няма обявени цени.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт