728 x 90

Новият Honda CR-V без дизел за Европа

След като направи дебюта си на азиатска земя по-рано тази година, прототипът Honda CR-V хибрид ще стъпи и в Европа следващата седмица по време на изложението във Франкфурт. Машината е непроменена за последните няколко месеца, като задачата й на Стария континент ще бъде да покаже как ще изглежда следващото поколение на популярната джипка в своята

След като направи дебюта си на азиатска земя по-рано тази година, прототипът Honda CR-V хибрид ще стъпи и в Европа следващата седмица по време на изложението във Франкфурт.

Машината е непроменена за последните няколко месеца, като задачата й на Стария континент ще бъде да покаже как ще изглежда следващото поколение на популярната джипка в своята серийна версия.

Именно новият CR-V ще стане първият модел на японската фирма в Европа, който ще се предлага като хибрид. Доста интересно е, че от марката не планират дизелово предложения за следващото поколение на джипката.

Хибридната система включва 2.0-литров бензинов мотор, работещ по цикъла на Аткинсън, вързан към електромотор. Предстои да станат ясни и цифрите за мощност и разход на гориво.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт