728 x 90

Дни преди дебюта – това е новото Volvo XC40

    На 21 този месец ще видим изцяло нов представител на кросоувър гамата на Volvo. Става дума за малкия XC40, който ще се появи официално през следващата седмица, но вече можем да хвърлим първи цялостен поглед към него. Унгарското подразделение на Volvo "изпусна" удължена версия на превю видео за модела, в което ясно се вижда целият

    На 21 този месец ще видим изцяло нов представител на кросоувър гамата на Volvo. Става дума за малкия XC40, който ще се появи официално през следващата седмица, но вече можем да хвърлим първи цялостен поглед към него.

    Унгарското подразделение на Volvo "изпусна" удължена версия на превю видео за модела, в което ясно се вижда целият дизайн на машината. За радост, визията е на практика едно към едно спрямо концепта 40.1, който видяхме преди време.

    Малката джипка е проектирана специално с мисъл към движението в градска среда, като логичен резултат от това е автоматичната аварийна спирачка.

    Разбира се, на борда ще видим още система за разпознаване на знаците и такава за наличие на автомобил в мъртвата точка на видимост. По-голяма част от тези системи ще бъдат част от допълнителното оборудване на колата.

    XC40 ще постави началото на обновлението на серията 40, като ще относително скоро ще видим и новите S40 (седан) и V40 (комби). Трите нови модела ще са изградени върху напълно новата модулна платформа CMA, предназначена за компактни модели.

    Що се отнася до задвижването от Volvo вече потвърдиха, че моделите ще имат хибридна версия, а базови мотори ще са нов 1.5-литров 3-цилиндров бензинов турбомотор и 4-цилиндров турбодизел.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт