728 x 90

Ford Focus пикап не е просто виртуална идея

Вярвате или не, в медийното пространство вече се носят слухове за потенциален нов модел на Ford, базиран на четвъртото поколение Focus. Става дума за компактен пикап, който да измести от гамата Courier, продаван на пазара в Бразилия. Разбира се, детайлите около това са много малко, но се знае, че тук става дума основно за пазарите

Вярвате или не, в медийното пространство вече се носят слухове за потенциален нов модел на Ford, базиран на четвъртото поколение Focus. Става дума за компактен пикап, който да измести от гамата Courier, продаван на пазара в Бразилия.

Разбира се, детайлите около това са много малко, но се знае, че тук става дума основно за пазарите в Северна и Южна Америка. Говори се, че въпросното возило ще се сглобява в Мексико.

Съществуват и слухове за лансиране в Европа, но на този етап това остава по-скоро в сферата на спекулациите с оглед на очакваните промени в европейското портфолио на марката.

Да представи примерна визия за това как може да изглежда Focus пикап се притече вече станалият доста популярен артист в интернет, Клебер Силва.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт