728 x 90

Първа официална снимка на Lamborghini Aventador Superveloce Jota

    Най-накрая, след седмици на предварителни частицни изображения, налице е първата официална снимка на Lamborghini Aventador Superveloce Jota. Машината ще бъде най-бързият и мощен сериен автомобил в историята на италианската марка. Снимката идва от британски дилър на бранда, като е предназначена за потенциални и настоящи негови клиенти. Най-вероятно не е била предвидена за разпространение по медиите, но

    Най-накрая, след седмици на предварителни частицни изображения, налице е първата официална снимка на Lamborghini Aventador Superveloce Jota. Машината ще бъде най-бързият и мощен сериен автомобил в историята на италианската марка.

    Снимката идва от британски дилър на бранда, като е предназначена за потенциални и настоящи негови клиенти. Най-вероятно не е била предвидена за разпространение по медиите, но е изтекла неволно към тях.

    Предстои да станем свидетели и на официалния дебют на колата. Той е насрочен за тази седмица в Монтерей, САЩ.

    Вече знаем, че V12 двигателят на машината развива доста сериозните 760 к.с. Повишената мощност и въртящ момент идват в комбинация с намалено до под тон и половина тегло, което дава съотношение тегло-мощност от 1.98 килограма на конска сила.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт