728 x 90

Хванаха прототип от първата джипка на Ferrari – Purosangue (видео)

    Наскоро Ferrari разпространи първите официални детайли около първия по рода в историята си високопроходим автомобил. Италианците не искат той да бъде наричан SUV, a просто Purosangue. Машината ще използва средноразположен двигател, който ще е по-близко до предната ос. За момента, за предварителните му тестове, се използва муле от модела GTC4Lusso, както показва и видеото по-долу.

    Наскоро Ferrari разпространи първите официални детайли около първия по рода в историята си високопроходим автомобил. Италианците не искат той да бъде наричан SUV, a просто Purosangue.

    Машината ще използва средноразположен двигател, който ще е по-близко до предната ос. За момента, за предварителните му тестове, се използва муле от модела GTC4Lusso, както показва и видеото по-долу.

    Макар да е твърде рано да се каже дали под ламарините наистина се крие бъдещата джипка на фирмата, то всичко сочи, че това е така. Лесно забележими са разликите в окачването и разположението на агрегатите в конструкцията спрямо серийния GTC4Lusso.

    Със сигурност разработката на модела е в много, много ранен етап, но поне вече имаме доказателство, че работата тече. Предстои да стане ясно кога ще видим серийния модел, но това няма да е преди началото на следващото десетилетие.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт