728 x 90

Как да си купим евтина суперкола? (видео)

    Бизнесът с връщане на бракувани коли към живот е добра инвестиция в доста страни като Америка и Австралия. Принципът на действие е лесен – автомобилът се купува на търг с повреда по двигателя, купето или окачването и се ремонтира изоснови до състояние, в което може да се кара спокойно. Може би най-популярното място за търгуване

    Бизнесът с връщане на бракувани коли към живот е добра инвестиция в доста страни като Америка и Австралия. Принципът на действие е лесен – автомобилът се купува на търг с повреда по двигателя, купето или окачването и се ремонтира изоснови до състояние, в което може да се кара спокойно.

    Може би най-популярното място за търгуване с такива коли е мрежата на Copart. Това е сайт, който събира спрени от движение коли от застрахователи и други търговци, като най-често причината за спирането от движение е щета, която е извън това, което компаниите искат да изплатят.

    В случая от двете видеа по-долу имаме Audi R8, което има пазарна цена от около 80 000 долара. Машината тук е купена от Copart за 30 000 долара, като щетата не е напълно известна. След дни на проучване и разглобяване, новият собственик открива пукнатина в рамката, която дели купето от предния багажник.

    Предстои ремонт, който няма да е много лесен с оглед на това, че въпросната рамка е направена от алуминий. Все пак, предвижданията са напълно завършената кола да струва не повече от 40 000 долара или двойно по-евтино от реалната пазарна цена.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт