728 x 90

Nissan започва да произвежда части за R33 и R34 Skyline GT-R

Nissan продължава да разширява обхвата на програмата си Nismo Heritage Parts, която се занимава с производство на важни за марката модели от миналото. Сега към портфолиото се добавят спортните модели R33 и R34 Skyline GT-R. Програмата стартира миналата година с около 80 части за R32 Skyline GT-R. Идеята беше възприета доста добре от собствениците на такива автомобили, като

Nissan продължава да разширява обхвата на програмата си Nismo Heritage Parts, която се занимава с производство на важни за марката модели от миналото. Сега към портфолиото се добавят спортните модели R33 и R34 Skyline GT-R.

Програмата стартира миналата година с около 80 части за R32 Skyline GT-R. Идеята беше възприета доста добре от собствениците на такива автомобили, като точно това е накарало японците да продължат с по-новите поколения на спортната машина.

Допълнената програма сега ще предлага части от интериора, електрическата система, окачването и двигателите на въпросните коли. Всички те са изработени по оригиналните чертежи.

С добавянето на новите компоненти, каталогът на Nissan вече включва почти 200 части за трите поколения на GT-R. 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт