728 x 90

Renault показа интериора на новото Clio

Renault започна поетапното представяне на новото поколение Clio, разпространявайки официални снимки от интериора на компактното возило. Както се и очакваше, кабината е доста променена спрямо предшественика на модела. Откриваме голям вертикален екран, за който компанията казва, че е най-големият в класа на Clio.  Точно под него се намират физическите бутони за управление на паркинг сензорите,

Renault започна поетапното представяне на новото поколение Clio, разпространявайки официални снимки от интериора на компактното возило.

Както се и очакваше, кабината е доста променена спрямо предшественика на модела. Откриваме голям вертикален екран, за който компанията казва, че е най-големият в класа на Clio. 

Точно под него се намират физическите бутони за управление на паркинг сензорите, отоплението на седалките, аварийните светлини и други. Голяма новост на борда е наличието на изцяло дигитално табло, което най-вероятно ще има възможност за индивидуализация на картините.

В ляво от волана се намира друг модул с бутони, като чрез тях става управлението на електронните асистиращи системи. Renault обещава повишено качество на материалите и много по-добра шумоизолация.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт