728 x 90

BMW M5 в цвят Urban Green Individual e впечатляваща гледка

Без съмнение, ако търсите супер бърза, но същевременно луксозна кола, не би трябвало да пропуснете новото поколение BMW M5. Седанът е не просто по-бърз и комфортен отпреди, но предлага и куп новости спрямо своя предшественик. Една от тях идва от каталога на BMW Individual – палитрата от аксесоари, джанти и цветове, които придават на моделите

Без съмнение, ако търсите супер бърза, но същевременно луксозна кола, не би трябвало да пропуснете новото поколение BMW M5. Седанът е не просто по-бърз и комфортен отпреди, но предлага и куп новости спрямо своя предшественик.

Една от тях идва от каталога на BMW Individual – палитрата от аксесоари, джанти и цветове, които придават на моделите на BMW индивидуално оформление. Именно от там е взет и цветът на автомобила от снимките – Urban Green.

Като оставим настрани готиното име на екстериорната боя, всъщност зад него се крие доста тъмен нюанс на войнишко зелено. Свикнали сме да виждаме този цвят на малко по-различен тип коли, но истината е, че и при М5 той подхожда перфектно.

Припомняме, че под предния капак на бързия седан има 4.4-литров V8 мотор с битурбо технология, който развива мощност от 591 к.с. и пиков въртящ момент от 750 Нм. 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт