728 x 90

Chevrolet показа новия Silverado HD, който може да тегли над 16 тона товар

Сегментът на най-големите пикапи в Америка приветства ново попълнение. Chevrolet Silverado HD с моделна година 2020 дебютира в навечерието на изложението в Чикаго с чисто нов V8 двигател и рекорден за пазара показател за максимално тегло на прикачения товар. Въпросният пик е при 35 500 паунда или около 16.1 тона, които са възможни при версията

Сегментът на най-големите пикапи в Америка приветства ново попълнение. Chevrolet Silverado HD с моделна година 2020 дебютира в навечерието на изложението в Чикаго с чисто нов V8 двигател и рекорден за пазара показател за максимално тегло на прикачения товар.

Въпросният пик е при 35 500 паунда или около 16.1 тона, които са възможни при версията задвижвана от 6.6-литров дизелов мотор с максимална мощност от 445 к.с. и въртящ момент от 1234 Нм. 

Очаква се по-търсено предложение да бъде новият 6.6-литров бензинов V8, който разполага с 401 к.с. и 629 Нм въртящ момент. Моторът ще работи заедно с 10-степенна автоматична скоростна кутия, която ще се предлага и за дизеловата версия.

Chevrolet коментира, че на практика всеки аспект от пикапа е бил подобрен – управление, спирачки, окачване и представяне на задвижващата система. Новост за Silverado е и система с 15 камери, която подпомага видимостта при теглене на голямо ремарке.

Повече детайли за новия флагмански пикап на Chevy можете да намерите във видеото по-долу.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт