728 x 90

Vandal One има двигател от Civic Type R с 560 к.с.

Относително непознатата американска компания Vandal представи модела си One, който е пригоден изцяло за употреба на писта. Теглото на машината е само 555 килограма благодарение на карбонов монокок и купе. Задвижването е поверено на 2.0-литров турбо бензинов мотор от Honda Civic Type R. В стандартното си приложение той разполага с 306 к.с., а Vandal добавя

Относително непознатата американска компания Vandal представи модела си One, който е пригоден изцяло за употреба на писта. Теглото на машината е само 555 килограма благодарение на карбонов монокок и купе.

Задвижването е поверено на 2.0-литров турбо бензинов мотор от Honda Civic Type R. В стандартното си приложение той разполага с 306 к.с., а Vandal добавя 20 к.с. в първото ниво на One. Ако искате дори повече тяга, фирмата ще предлага хардкор версия с 560 к.с.

Тягата достига до колелата посредством 6-степенна секвенциална скоростна кутия. Окачването е с дизайн, вдъхновен от болидите от Формула 1. Специално приложение за смартфон ще следи поведението и състоянието на автомобила.

Стандартният модел започва от 119 700 долара, а засега все още няма цена за по-мощната версия.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт